cover-image

De beste banen voor technisch personeel

Loopbaanontwikkeling

Hulp bij het vinden van werk

We helpen je graag bij jouw loopbaanontwikkeling. Als je op zoek bent naar een baan in de technische branche ben je bij Techvisie aan het juiste adres. Doorlopend zijn wij op zoek naar goede vakmensen. Denk hierbij aan loodgieters, schilders, elektromonteurs en lassers. Maar hoe pak je dat nu het beste aan? We leggen het je uit!

1. Weet waar je goed in bent

Voor jouw loopbaanontwikkeling is het handig om te weten waar je goed in bent. Weet je over een bepaald product of dienst heel veel? Werk je graag met je handen? Of ben je meer een denker? Ga bij jezelf na waar je goed in bent.

2. Werken met plezier

Als je weet waar je goed in bent, dan gaat het werk je vaak een stuk gemakkelijker af. Dat draagt positief bij aan jouw werkplezier. Maar bedenk ook hoeveel reistijd je maximaal wilt hebben. Hoe flexibel ben je? Werk je graag zelfstandig of ben je een teamplayer? Schrijf alle punten voor jezelf op die bijdragen aan jouw werkplezier, want dat helpt jou verder in jouw loopbaanontwikkeling.

3. Alles goed geregeld

Als je weet waar je goed in bent en weet waar je plezier van krijgt, ben je al een heel eind op weg naar het vinden van een baan die echt bij je past. Heb je een leuke vacature gevonden? Kijk dan ook zeker naar de secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Techvisie is dat allemaal goed geregeld, denk bijvoorbeeld aan: NBBU-CAO, vakantiegeld, vakantiedagen, gratis onderdak of reiskostenvergoeding, opleidingen, een vast aanspreekpunt, etc.

Extra hulp nodig bij het vinden van een baan?

Ben je er nog niet helemaal uit? Heb je behoefte aan een gesprek over jouw loopbaanontwikkeling? Onze recruiters bieden graag hulp bij het vinden van werk. Het is hun missie om vakmensen te matchen aan uitdagende banen.

Vul het open sollicitatieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vele anderen gingen je al voor. Ook jouw carrière verdient een boost!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.