cover-image

Een heldere kijk op technisch personeel

Werving & selectie

Hulp nodig bij het vinden van personeel? 

Ben jij op zoek naar technisch personeel, maar heb je zelf niet de tijd om op zoek te gaan? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van werving en selectie. Laat ons het voor je doen! Een enthousiast team van recruiters staat voor jou klaar om de juiste technische specialist voor jou te vinden. 


Het grote verschil met uitzenden is dat bij werving & selectie de kandidaat bij jou in dienst komt. Er is dus geen sprake van een uitzendovereenkomst bij Techvisie, maar de kandidaat krijgt rechtstreeks een contract bij de opdrachtgever. Bij jou dus!

De voordelen van werving & selectie op een rij

Je krijgt ondersteuning bij het opstellen van het functieprofiel.

Als jij kiest voor werving & selectie bij Techvisie, dan gaan we eerst met jou (telefonisch) in gesprek om de wensen en verwachtingen uit te spreken. Zo weten we precies wat jij zoekt. Als we dat helder voor ogen hebben, kun jij jouw eigen taken weer hervatten (of achterover leunen) en starten wij het zoekproces. Op zoek naar de ideale match! 

Je hoeft zelf geen tijd en geld te besteden aan werving.

Wij gaan voor jou op zoek, maken een selectie en voeren de gesprekken. Zijn we overtuigd dat we dé match voor jou gevonden hebben? Dan laten we dat gelijk weten! Mocht het zoekproces onverhoopt moeilijker verlopen? Dan weten we jou ook te vinden en trekken we tijdig aan de bel. Zo houden we wensen, verwachtingen en het doel realistisch voor ogen. 

De hele sollicitatieprocedure besteed je uit aan ons.

Sinds 1999 matchen wij dagelijks technische vakmensen aan uitdagende banen. Met de juiste kennis, houding en tools lukt het ons om dagelijks succesvolle matches te maken. Ons team met enthousiaste en ervaren recruiters gaat graag met jouw zoekvraag aan de slag.

Sinds 1999 plaatsen wij technische vakmensen

500

Technische vakmensen

5

Branches actief

5

Vestigingen

84

% tevredenheidsscore

Wat zijn de kosten van werving & selectie? 

Wij hanteren: no cure, no pay. Je hoeft ons alleen maar door te geven waar je precies naar op zoek bent. Wij gaan op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw vacature! Wil je meer weten over de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Heeft u een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

Vul het contactformulier in

Op zoek naar personeel of heb je gewoon een vraag? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werken met een expert

Techvisie stelt al sinds 1999 de beste, technische vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse markt.

Altijd bij jou in de buurt

Techvisie heeft 5 vestigingen, zo zijn we altijd dichtbij.

Een tevredenheidsscore van 84%

84% van onze technische vakmensen is tevreden over het werken bij Techvisie.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.