cover-image

De beste banen voor technisch personeel

Disclaimer

Disclaimer

Techvisie BV en de inhoud van de website

De op deze website getoonde informatie wordt door Techvisie BV met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Techvisie BV verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Techvisie BV worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Hoewel Techvisie BV alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Techvisie BV niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Techvisie BV worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Techvisie BV uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Techvisie BV worden onderhouden wordt afgewezen.

Techvisie BV heeft copyright op inhoud van deze website


Alle inhoud van deze pagina’s, zoals teksten, grafische elementen, logo’s, buttons, audioclips en software is eigendom van Techvisie BV of haar licentiegevers en is beschermd onder Nederlandse en internationale copyrightwetgeving. De verzameling (dat wil zeggen de samenstelling, de inhoud en de structuur) van de content op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze verzameling mag verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Techvisie BV te Deventer.Deze site is gemaakt en wordt geëxploiteerd door Techvisie BV in Nederland. Nederlandse wetgeving is van toepassing op onze diensten en de inhoud van deze tekst.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.