cover-image

De beste banen voor technisch personeel

Werkzoekenden

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Techvisie?

Technisch uitzendbureau

Werken bij Techvisie betekent werken bij een technisch uitzendbureau. Wij hebben volop werk voor loodgieters, elektromonteurs, schilders en lassers. Maar ook voor werkvoorbereiders, constructiebankwerkers, paneelbouwers en nog veel meer functies. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Deventer en vanuit onze 5 vestigingen bedienen we de Nederlandse markt. Er is altijd een interessante klus beschikbaar. Bekijk alle vacatures.

Een betrouwbare partner

NBBU-erkend uitzendbureau 
SNA-keurmerk 
SNF-keurmerk
VCU-gecertificeerd
Gratis huisvesting* 
 Persoonlijk aanspreekpunt

Ervaringen van andere vakmensen


Techvisie heeft een groot netwerk en doorlopend opdrachten beschikbaar in mijn regio, maar ook in andere regio’s omdat ze landelijk werken.
image
Het allerbelangrijkste voor mij is dat ik op de afgesproken dag mijn salaris gestort krijg. Dat is bij Techvisie altijd het geval.
image
Ik had van te voren niet verwacht dat we met zijn allen uiteten zouden gaan en dat we verrast zouden worden met kerstcadeaus. Ik herinner me dat ik toen besefte: ik ben blij dat ik een onderdeel van het team ben.
image
De accommodaties zijn zeer goed. Ze zijn zo gekozen dat ze zo dicht mogelijk bij het project liggen. Dat betekent dat je in niet meer dan 30 km hoeft te rijden. Je woont alleen in de kamer. De woonkamer, badkamer, keuken en tuin deel je met huisgenoten.
image
"De arbeidsvoorwaarden bij Techvise zijn erg goed. Mijn salaris krijg ik iedere week op tijd gestort. Dat verloopt helemaal zoals is afgesproken en daar ben ik heel tevreden over."
image

Flexibel werken

Als flexibele medewerker word je ingezet bij verschillende projecten die van tijdelijke aard zijn. Voor onze vakmensen hanteren wij de NBBU-CAO en daarmee ook het fasesysteem van de NBBU. Hoe dit fasesysteem precies in elkaar zit kun je vinden op de pagina downloads.

Full time Vast Leiden 3.500 - 4.500

Hey werkvoorbereider! Woon jij in de omgeving van Leiden en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? In ons team missen we jouw expertise als werkvoorbereider jachtbouw! Heb jij ervaring in de jachtbouw of scheepsbouw en... Lees verder

Nieuw
Full time Vast Leiden 4.000 - 4.900

Hey service coördinator yacht equipment! Woon jij in de buurt van Leiden en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Let dan goed op! Wij missen nog een enthousiaste service coördinator yacht equipment in ons team voor ... Lees verder

Nieuw
Full time Tijdelijk Bavel

Ben jij een ervaren onderhoudsschilder met lakervaring? Woon jij in de omgeving van Bavel en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Brabant zoeken wij een gedreven ... Lees verder

Contract voor bepaalde tijd

Wanneer je al een tijdje voor ons werkt en dit bevalt beide partijen erg goed, bestaat de mogelijkheid dat je een contract voor bepaalde tijd krijgt. Als vanzelfsprekend met alle daarbij behorende voordelen.

Arbeids-voorwaarden

Werken bij Techvisie betekent – naast een goed salaris – ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bouw je als uitzendkracht vakantiegeld en vakantiedagen op en worden feestdagen gewoon doorbetaald. Daarnaast zorgen wij wanneer dit nodig is voor goed, veilig én gratis onderdak of je krijgt een vergoeding voor jouw reiskosten.

Gereedschap en kleding

Als vakman beschik je zelf over handgereedschap, werkkleding en veiligheidsschoenen. Wanneer de klant dit niet aanreikt is het mogelijk om ‘groter’ gereedschap (boormachine, accuboormachine, kabelhaspel, bouwlamp) in bruikleen te krijgen van ons. Als vanzelfsprekend is dit professioneel gereedschap dat elk jaar wordt gekeurd.

Scholing en opleiding

We vinden het belangrijk om onze vakmensen te helpen aan de juiste diploma’s. Niet alleen omdat de klant dit vraagt, maar ook voor jouw eigen ontwikkeling. Je kunt via ons onder andere je VCA en NEN3140 diploma halen. Maar ook een hoogwerkerscertificaat is mogelijk. Bespreek de mogelijkheden met onze recruiters. Zij vertellen je er graag meer over.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.