cover-image

Een heldere kijk op technisch personeel

Werkgevers

Techvisie:
Uitzendbureau voor technisch personeel

Op zoek naar technisch personeel? Techvisie is een uitzendbureau voor technisch personeel. Techvisie stelt al 25 jaar technische vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse markt. Vanuit onze 5 vestigingen bemiddelen wij in technisch personeel in de industrie, elektro- en installatietechniek, metaal, schilderwerken, bouw en afbouw. Wij regelen de beste kracht voor de klus.

Wat kun je als opdrachtgever verwachten?

Zoek je loodgieters, elektromonteurs, lassers, schilders of andere technische vakmensen? Wij helpen je aan gemotiveerde vakmensen met de juiste diploma’s. Is de juiste persoon niet beschikbaar? Dan vinden wij die kandidaat snel voor je in ons uitgebreide netwerk. Wat je als opdrachtgever kunt verwachten:

Gecertificeerde vakmensen met de juiste papieren (vakdiploma’s, VCA-certificering en BSN-nummer).

Nationale en internationale vakmensen die Nederlands, Engels of Duits spreken.

Actuele kennis over regelgeving m.b.t. buitenlandse vakmensen.

Ben je op zoek naar technisch personeel? Wij helpen jou graag verder! 

Ervaringen van andere vakmensen


Techvisie heeft een groot netwerk en doorlopend opdrachten beschikbaar in mijn regio, maar ook in andere regio’s omdat ze landelijk werken.
image
Het allerbelangrijkste voor mij is dat ik op de afgesproken dag mijn salaris gestort krijg. Dat is bij Techvisie altijd het geval.
image
Ik had van te voren niet verwacht dat we met zijn allen uiteten zouden gaan en dat we verrast zouden worden met kerstcadeaus. Ik herinner me dat ik toen besefte: ik ben blij dat ik een onderdeel van het team ben.
image
De accommodaties zijn zeer goed. Ze zijn zo gekozen dat ze zo dicht mogelijk bij het project liggen. Dat betekent dat je in niet meer dan 30 km hoeft te rijden. Je woont alleen in de kamer. De woonkamer, badkamer, keuken en tuin deel je met huisgenoten.
image
"De arbeidsvoorwaarden bij Techvise zijn erg goed. Mijn salaris krijg ik iedere week op tijd gestort. Dat verloopt helemaal zoals is afgesproken en daar ben ik heel tevreden over."
image

Alle zekerheden op een rij

Als opdrachtgever wil je gewoon dat alles goed geregeld is. Dat begrijpen wij maar al te goed. Alle voordelen en zekerheden voor jou en onze vakmensen op een rij:

NBBU-erkend uitzendbureau 
SNA-keurmerk 
SNF-keurmerk
VCU-gecertificeerd
Gratis huisvesting* 
 Persoonlijk aanspreekpunt

Wij zijn een grote speler in de uitzendbranche op het gebied van techniek voor zowel Nederlands als buitenlands personeel. Benieuwd naar ons verhaal?

Onze diensten

Onze diensten bestaan uit technische vakmensen uitzenden en werving & selectie. Als ervaren technisch uitzendbureau ondersteunen wij je met verschillende praktische diensten. Dan kun jij je concentreren op jouw werk en projecten.

Uitzenden

Snel de juiste vakman op de juiste plek? Zonder arbeidsrechtelijke risico’s? Uitzenden via Techvisie betekent: flexibiliteit en zekerheid. Heb je  onverwachts een grote klus? Dan leveren wij je op korte termijn de vakmensen waarmee je tijdelijk kunt opschalen.

Werving & Selectie

Ben jij op zoek naar technisch personeel, maar heb je zelf niet de tijd om op zoek te gaan? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van werving en selectie. Een enthousiast team van recruiters staat voor jou klaar om de juiste technische specialist voor jou te vinden. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.