cover-image

De beste banen voor technisch personeel

Over ons

Techvisie: Uitzendbureau voor technisch personeel

Wie zijn wij?

Techvisie stelt al 25 jaar technische vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse markt. Vanuit 5 vestigingen laten we niet alleen zien wat wij doen, maar ook hoe en waarom. We zijn een grote speler in de uitzendbranche op het gebied van techniek voor zowel buitenlands als Nederlands personeel. Dat zegt veel over onze mentaliteit.

Een betrouwbare partner

NBBU-erkend uitzendbureau 
SNA-keurmerk 
SNF-keurmerk
VCU-gecertificeerd
Gratis huisvesting* 
Persoonlijk aanspreekpunt

Sinds 1999 plaatsen wij technische vakmensen

500

Technische vakmensen

5

Branches actief

5

Vestigingen

84

% tevredenheidsscore

Een heldere kijk op technisch werk

Wij zijn trots op het bedrijf, leggen de lat hoog en behouden een eigen karakter en eigen identiteit in de markt. Dat klanten dat waarderen blijkt uit ons succes. Een uitstekende positie om verder te groeien en om iedereen te laten weten dat wij er zijn.

Bij onze organisatie draait het om vakmensen die moeten presteren. Dat onderschrijft het belang van opleiding, een gestructureerde organisatie en veiligheid. Vanzelfsprekend hebben wij daarom alle belangrijke certificeringen en keurmerken in huis.

Techvisie door de jaren heen

Al ruim 20 jaar zijn wij een grote speler in de uitzendbranche op het gebied van techniek voor zowel buitenlands als Nederlands personeel. Dat zegt veel over ons, maar hoe zijn wij zo tot stand gekomen? Bekijk wat we voor je kunnen betekennen. 

1999

Oprichting van Techvisie en opening van het hoofdkantoor in Deventer.

2004

Opening van de vestigingen in Amsterdam, Geleen en Weert.

2010

Opening van de vestiging in Zevenaar.

2018

Verhuizing van de vestiging van Geleen naar Sittard.

2023

Start samenwerking met Triangle intérim group.
Opening van Triangle Alltime Personal Service GmbH in Gronau. 

2024

We bouwen aan een nieuwe vestiging (binnenkort meer info!).Korte lijntjes en persoonlijk contact

Wij zijn zelf ook echte aanpakkers met een gezonde no-nonsense mentaliteit. Altijd bereid de handen uit de mouwen te steken voor het beste resultaat. Daarom zijn wij op de bouw aanwezig wanneer nieuwe vakmensen van start gaan. Wij houden van korte lijntjes en persoonlijk contact.

Medewerker Marketing & Communicatie

Senior accountmanager

NBBU-uitzendbureau

Voor alle vakmensen hanteren wij de NBBU CAO. Wij beschikken over een G-rekening en verklaringen van goed betalingsgedrag van de Belastingdienst. Daarnaast zijn we NEN 4400-1 gecertificeerd. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Als NBBU-uitzendbureau zijn wij dan ook een betrouwbare werkgever. Alle documenten kun je ook inzien op de pagina downloads.

 

VCU-gecertificeerd

Wij zijn VCU-gecertificeerd. Wat dat betekent? Dat wij veilig en gezond werken belangrijk vinden. Al onze vakmensen hebben een Burgerservicenummer. Wij zorgen ervoor dat iedere vakkracht over de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen beschikt, die bovendien regelmatig gecontroleerd en vervangen worden. Onze vakmensen kunnen dus direct en zonder oponthoud aan de slag!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.