cover-image

Een heldere kijk op technisch personeel

Uitzenden

Uitzenden: Waarom uitzendkrachten inhuren?

Snel de juiste vakman op de juiste plek? Zonder arbeidsrechtelijke risico’s? Uitzenden via Techvisie betekent: flexibiliteit en zekerheid. Heb je  onverwachts een grote klus? Dan leveren wij je op korte termijn de vakmensen waarmee je tijdelijk kunt opschalen. Jij geeft aan ons door welke vakmensen je zoekt en wij regelen de rest. Ook fijn: ze staan bij ons op de loonlijst, dus je zit niet vast aan contractuele verplichtingen.

De voordelen van uitzenden op een rij

Alleen betalen voor gewerkte uren

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren en niet voor verlof, ziekte en feestdagen. Van ons krijg je dus alleen een factuur voor de uren die onze vakmensen bij jou gewerkt hebben. De medewerkers zijn in dienst bij Techvisie en daarom zorgen wij voor de loonbetaling.

Snel op- en afschalen

Snel op- en afschalen is geen probleem dankzij ons grote netwerk binnen de industrie, elektro- en installatietechniek, metaal, schilderwerken, bouw en afbouw. Handig als je snel extra vakmensen nodig hebt bij een piekmoment.

Grote mate van flexibiliteit

We werken met het fasensysteem dat alleen geldt voor NBBU-leden. Techvisie is lid van de NBBU. Je hebt hierdoor 5,5 jaar flexibiliteit, voordat je een medewerker een vast contract moet geven.

Geen zorgen over bijkomende zaken

Wij zijn de juridische werkgever van de uitzendkracht. Wij regelen de loonadministratie en afdrachten voor belastingen en sociale premies. Techvisie is aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid, is lid van de NBBU en beschikt over een G-rekening. Bekijk ze hier.

Besparing van tijd

Een ander groot voordeel is natuurlijk tijdbesparing. Techvisie regelt de vakmensen en verzorgt de administratie. Dat scheelt een hoop tijd!

Sinds 1999 plaatsen wij technische vakmensen

500

Technische vakmensen

5

Branches actief

5

Vestigingen

84

% tevredenheidsscore

Heeft u een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

Vul het contactformulier in

Op zoek naar personeel of heb je gewoon een vraag? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werken met een expert

Techvisie stelt al sinds 1999 de beste, technische vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse markt.

Altijd bij jou in de buurt

Techvisie heeft 5 vestigingen, zo zijn we altijd dichtbij.

Een tevredenheidsscore van 84%

84% van onze technische vakmensen is tevreden over het werken bij Techvisie.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.