cover-image

De beste banen voor technisch personeel

Scholing en opleiding

Boost jezelf naar beter werk met Techvisie

Technisch uitzendbureau

Als je eenmaal in dienst bent bij Techvisie, betekent het niet dat je voor altijd hetzelfde werk moet blijven doen. Integendeel, want wij bieden uitdagende en afwisselende projecten. Dat houdt het werk interessant. 
Wil je echter een stapje meer? Ga eens met de recruiters of met jouw accountmanager in gesprek. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden rondom doorgroeien of omscholen. Alles is bespreekbaar en ze voorzien jou graag van een persoonlijk advies.

Welke cursus ga jij volgen?

We bieden in overleg verschillende cursussen aan, zodat jij je verder kan specialiseren. Aangeboden cursussen:
NEN3410
VCA
Staat de cursus die jij graag wilt volgen er niet tussen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Ervaringen van andere vakmensen


Techvisie heeft een groot netwerk en doorlopend opdrachten beschikbaar in mijn regio, maar ook in andere regio’s omdat ze landelijk werken.
image
Het allerbelangrijkste voor mij is dat ik op de afgesproken dag mijn salaris gestort krijg. Dat is bij Techvisie altijd het geval.
image
Ik had van te voren niet verwacht dat we met zijn allen uiteten zouden gaan en dat we verrast zouden worden met kerstcadeaus. Ik herinner me dat ik toen besefte: ik ben blij dat ik een onderdeel van het team ben.
image
De accommodaties zijn zeer goed. Ze zijn zo gekozen dat ze zo dicht mogelijk bij het project liggen. Dat betekent dat je in niet meer dan 30 km hoeft te rijden. Je woont alleen in de kamer. De woonkamer, badkamer, keuken en tuin deel je met huisgenoten.
image
"De arbeidsvoorwaarden bij Techvise zijn erg goed. Mijn salaris krijg ik iedere week op tijd gestort. Dat verloopt helemaal zoals is afgesproken en daar ben ik heel tevreden over."
image

VIND JE NIEUWE BAAN

Full time Vast Leiden 3.500 - 4.500

Hey werkvoorbereider! Woon jij in de omgeving van Leiden en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? In ons team missen we jouw expertise als werkvoorbereider jachtbouw! Heb jij ervaring in de jachtbouw of scheepsbouw en... Lees verder

Nieuw
Full time Vast Leiden 4.000 - 4.900

Hey service coördinator yacht equipment! Woon jij in de buurt van Leiden en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Let dan goed op! Wij missen nog een enthousiaste service coördinator yacht equipment in ons team voor ... Lees verder

Nieuw
Full time Tijdelijk Bavel

Ben jij een ervaren onderhoudsschilder met lakervaring? Woon jij in de omgeving van Bavel en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Brabant zoeken wij een gedreven ... Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.