cover-image

Een heldere kijk op technisch personeel

Onze diensten

Techvisie:
Wij leveren technisch personeel

Onze diensten bestaan uit technische vakmensen uitzenden en werving & selectie. Als ervaren technisch uitzendbureau ondersteunen wij je met verschillende praktische diensten. Dan kun jij je concentreren op jouw werk en projecten.

We leggen hieronder het verschil uit tussen de twee diensten en benoemen de voordelen van uitzenden en werving & selectie.

Uitzenden: waarom uitzendkrachten inhuren?

Snel de juiste vakman op de juiste plek? Zonder arbeidsrechtelijke risico’s? Uitzenden via Techvisie betekent: flexibiliteit en zekerheid. Heb je  onverwachts een grote klus? Dan leveren wij je op korte termijn de vakmensen waarmee je tijdelijk kunt opschalen. Jij geeft aan ons door welke vakmensen je zoekt en wij regelen de rest. Ook fijn: ze staan bij ons op de loonlijst, dus je zit niet vast aan contractuele verplichtingen.

Alleen betalen voor gewerkte uren

Snel op- en afschalen

Grote mate van flexibiliteit

Geen zorgen over bijkomende zaken

Tijdbesparing

Werving & selectie: waarom w&s uitbesteden?

Werving en selectie scheelt je veel tijd. En als vanzelfsprekend: no cure, no pay. Je hoeft ons alleen maar door te geven waar je precies naar op zoek bent. Wij gaan op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw vacature!

Je krijgt ondersteuning bij het opstellen van het functieprofiel

Je hoeft zelf geen tijd en geld te besteden aan werving

De hele sollicitatieprocedure besteed je uit aan ons

Ervaringen van andere vakmensen


Techvisie heeft een groot netwerk en doorlopend opdrachten beschikbaar in mijn regio, maar ook in andere regio’s omdat ze landelijk werken.
image
Het allerbelangrijkste voor mij is dat ik op de afgesproken dag mijn salaris gestort krijg. Dat is bij Techvisie altijd het geval.
image
Ik had van te voren niet verwacht dat we met zijn allen uiteten zouden gaan en dat we verrast zouden worden met kerstcadeaus. Ik herinner me dat ik toen besefte: ik ben blij dat ik een onderdeel van het team ben.
image
De accommodaties zijn zeer goed. Ze zijn zo gekozen dat ze zo dicht mogelijk bij het project liggen. Dat betekent dat je in niet meer dan 30 km hoeft te rijden. Je woont alleen in de kamer. De woonkamer, badkamer, keuken en tuin deel je met huisgenoten.
image
"De arbeidsvoorwaarden bij Techvise zijn erg goed. Mijn salaris krijg ik iedere week op tijd gestort. Dat verloopt helemaal zoals is afgesproken en daar ben ik heel tevreden over."
image

Alle zekerheden op een rij

Als opdrachtgever wil je gewoon dat alles goed geregeld is. Dat begrijpen wij maar al te goed. Alle voordelen en zekerheden voor jou en onze vakmensen op een rij:

NBBU-erkend uitzendbureau 
SNA-keurmerk 
SNF-keurmerk
VCU-gecertificeerd
Gratis huisvesting* 
 Persoonlijk aanspreekpunt

Wij zijn een grote speler in de uitzendbranche op het gebied van techniek voor zowel Nederlands als buitenlands personeel. Benieuwd naar ons verhaal?

Heeft u een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

Vul het contactformulier in

Op zoek naar personeel of heb je gewoon een vraag? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werken met een expert

Techvisie stelt al sinds 1999 de beste, technische vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse markt.

Altijd bij jou in de buurt

Techvisie heeft 5 vestigingen, zo zijn we altijd dichtbij.

Een tevredenheidsscore van 84%

84% van onze technische vakmensen is tevreden over het werken bij Techvisie.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.