cover-image

De beste banen voor technisch personeel

Aanbrengbonus

Boost jezelf en je vrienden bij Techvisie

De aanbrengbonus

Als medewerker van Techvisie kun je eenvoudig een aanbrengbonus van € 200 verdienen. Je hoeft eigenlijk maar één ding te doen: tip een vriend, familielid of goede kennis om te solliciteren bij Techvisie. Wordt diegene aangenomen? Dan maak jij al kans op een bonus. We leggen je uit hoe het precies werkt. 

Hoe werkt de aanbrengbonus?

Tip een vriend, familielid of goede kennis om te solliciteren bij Techvisie. 
Laat diegene jouw naam vermelden op het sollicitatieformulier. 

Voorwaarden

Wordt jouw vriend, familielid of goede kennis aangenomen? Dan wordt het interessant voor jou. Na zijn eerste gewerkte maand ontvang jij € 100 en na zijn tweede gewerkte maand ontvang je nog eens € 100. In totaal ontvang je dus een aanbrengbonus van € 200 als je een nieuwe collega aan Techvisie verbindt. Dat is snel én makkelijk geld verdienen!

Deze actie is alleen geldig voor nieuwe kandidaten of kandidaten die minstens een half jaar niet voor Techvisie hebben gewerkt.
Je kunt ongelimiteerd kandidaten werven.

Ervaringen van andere vakmensen


Techvisie heeft een groot netwerk en doorlopend opdrachten beschikbaar in mijn regio, maar ook in andere regio’s omdat ze landelijk werken.
image
Het allerbelangrijkste voor mij is dat ik op de afgesproken dag mijn salaris gestort krijg. Dat is bij Techvisie altijd het geval.
image
Ik had van te voren niet verwacht dat we met zijn allen uiteten zouden gaan en dat we verrast zouden worden met kerstcadeaus. Ik herinner me dat ik toen besefte: ik ben blij dat ik een onderdeel van het team ben.
image
De accommodaties zijn zeer goed. Ze zijn zo gekozen dat ze zo dicht mogelijk bij het project liggen. Dat betekent dat je in niet meer dan 30 km hoeft te rijden. Je woont alleen in de kamer. De woonkamer, badkamer, keuken en tuin deel je met huisgenoten.
image
"De arbeidsvoorwaarden bij Techvise zijn erg goed. Mijn salaris krijg ik iedere week op tijd gestort. Dat verloopt helemaal zoals is afgesproken en daar ben ik heel tevreden over."
image

We helpen je op weg

Kopieer onderstaande tekst en stuur dit naar een bekende van jou die op zoek is naar een nieuwe baan!

Hoi (naam),

Ik werk bij Techvisie en ze zoeken extra vakmensen. Ik moest gelijk aan jou denken. Er staan veel interessante vacatures online! Als je solliciteert, wil je dan mijn naam vermelden op het online sollicitatieformulier? Ik maak dan kans op een aanbrengbonus van € 200!

Bekijk alle vacatures: https://www.techvisie.nl/vacatures/

Succes!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.